Purjejollat ja katamaraanit

TopJolla on purjejollien ja katamaraanien myyjä ja maahantuoja. Valikoima sisältää monta erilaista mallia, joten jolla voidaan valita sopivaksi purjehtijan ikään, taitoon tai rahalliseen tilanteeseen.

Englantilainen Topper Sailboats valmistaa useita purjejollia eri tarpeisiin.
Pienin jolla on TAZ joka soveltuu aloittelijoille, mutta etupurjeensa ansiosta myös kokeneemmille purjehtijoille, esim. nuorekas aikuinen voi purjehtia TAZ:lla lapsensa kanssa.
Topaz UNO soveltuu kokeneemmalle purjehtijalle.
Kokoa isompi ARGO on tarkoitettu perheille tai purjehtijoille jotka haluavat enemmän nopeutta ja haastetta. ARGO toimitetaan rullagenualla mutta lisävaihtoehtoina löytyvät genaakkeri sekä trapetsi. Kaikki mallit ovat saatavana myös rantakärryillä.

Topper on kehittänyt ainutlaatuisen valmistustavan. Veneiden rungot valmistetaan yhtenä kappaleena erittäin kestävästä, kolmikerroksisesta muovista.

Topper:n valikoima sisältää myös katamaraaneja.

Ranskalainen TIWAL valmistaa puhallettavan purjejollan joka vastaa nykyaikaisen perheen tarpeita. Jolla voidaan säilyttää kahdessa kantolaukussa, joten se kulkee helposti mukana esim. auto- tai asuntovaunumatkalla. Myös hiilikuitumuovista valmistettu masto on koottava ja mahtuu laukkuun. Jollan mukana tulee käsikäyttöinen pumppu, mutta voidaan helposti täyttää myös sähköpumpulla. Saatavana myös rantakärryllä.

Tšekkiläinen MiniCatamaran on puhallettavien MiniCat-katamaraanien valmistaja. Katamaraanit mahtuvat pakattuna yhdestä kahteen kannettavaan laukkuun, eli helppoja säilyttää ja kuljettaa.
Pienin malli on MiniCat GUPPY, yhdellä purjeella, joka on tarkoitettu aloittelijoille mutta sopii myös nuorekkaille aikuisille. Katamaraani on erittäin helppo asentaa ja toimitetaan käsikäyttöisellä pumpulla, mutta on saatavana myös sähköpumpulla.
Yksi keskikokoisista katamaraaneista on MiniCat 420. Hieman arvokkaammissa malleissa on rullagenua, ja ovat saatavana myös moottorikiinnikkeellä sekä rantakärryllä.

Sekä TIWAL että MiniCat valmistetaan materiaaleista joita on käytetty jo vuosia kaikissa kovapohjaisissa kumiveneissä (RIB-veneet).

Kaikissa mainituissa jollissa on korkeanlaatuisista materiaaleista valmistetut helat.
TopJolla auttaa tietenkin lisävarusteiden ja varaosien hankkimisessa.