TopJolla

Yleistä

Yleistä

Progensia TopJolla on englantilaisten Topper- ja Topaz-purjeveneiden maahantuoja ja jälleenmyyjä. Mallisto sisältää useita korkealaatuisia ja suorituskykyisiä purjeveneitä, sekä kilpa- että perhepurjehdukseen.

TopJolla yleisenä tavoitteena on levittää ja juurruttaa jollapurjehdusharrastusta Suomessa kilpailukykyisen edulliseen hintaan.

Englantilainen valmistaja Topper Sailing Boats on kansainvälisesti korkealle arvostettu venevalmistaja. Jollasarjaan kuuluu 10 venemallia 2,95 metrisestä jopa 4,70 metriseen asti. Veneisiin on saatavilla erilaisia lisävarusteita ja erilaisia purjeita riippuen siitä, haluaako käyttäjä opetella purjehtimaan vai omistautua tavoitteellisempaan kilpapurjehdukseen. Veneet on valmistettu erittäin korkealaatuisesta kestomuovista, minkä ansiosta veneen pinta kestää kulutusta erinomaisesti. Vene on valmistettu kolmesta kerroksesta, ulko ja sisäpinta on vahva kestomuovia ja niiden välissä on vaahtomuovia, Metalicene™.Tämän ansiosta vene on hyvin jäykkä, kestävä ja vielä uppoamaton. Tästä syystä annetaan rungolle 3-vuoden materiaalitakuu.

Useimmille malliston veneille on myönnetty ISAF Recommended Class Status, mikä tarkoittaa sitä, että Kansainvälinen purjehdusliitto suosittelee veneitä aloittelijoille ja kokeneemmillle kilpapurjehtijoille.